flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Змінено реквізити по оплаті судового збору

31 жовтня 2011, 09:31

 

В зв'язку  набранням чинності  01 листопада 2011 року Закону України «Про судовий збір»  змінені реквізити по оплаті судового збору.
Реквізитів рахунків, відкритих у розрізі територіальних органів Головного Управління Державного Казначейства України в Одеській області  з обліку надходжень до спеціального фонду державного бюджету за кодом класифікації доходів бюджету 22030001 «Судовий збір (Державна судова адміністрація України, 050)», символ звітності 206 
Отримувач коштів
ЄДРПУ
отримувача
Номер рахунку
Банк отримувач
Код банку отримувача
Код класифікації доходів бюджету
Територія
ГУДКУ в Одеській області
23213460
31214206700009
ГУДКУ в Одеській області
828011
22030001
СУВОРОВСЬКИЙ Р-Н М.ОДЕСИ
 
УВАГА!
 
У зв'язку з набранням чинності з 01 листопада 2011 року Закону України "Про судовий збір" роз'яснюємо порядок здійснення операцій щодо сплати та повернення судового збору!
 
Судовій збір, відповідно до вимог Закону України "Про судовий збір" сплачуєтьсячерез банківські установи, чи поштові відділення зв'язку за рахунок платника.
У призначенні платежу платник судового збору повинен вказати "судовий збір".
Код ЄДРПО суду, до якого звертається платник судового збору повинен містить пункт з таблиці ставок судового збору (ст.4 ЗУ "Про судовий збір"), за яким визначено розмір судового збору.
Наприклад: "Судовий збір, Код ЄДРПО №___, Пункт 1.8
Це означає, що судовий збір платник сплачує за звернення до Апеляційного суду Одеської області з апеляційною скаргою на рішення Суворовського районного  суду м.Одеси.
Наприклад: "Судовий збір, Код ЄДРПО №___, Пункт 1.14
Це означає, що судовий збір платник сплачує за звернення до Апеляційного суду Одеської області з апеляційною скаргою на ухвалу Суворовського районного  суду  суду м. Одеси.
 
Відповідні процесуальні дії, за які передбачено сплату судового збору, суди здійснюють тільки після пред'явлення платником платіжного документа про сплату належної суми судового збору з підтвердженням зарахування судового збору на казначейський рахунок згідно виписки з казначейського рахунку (крім передбаченого законодавством звільнення від сплати судового збору.)