flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ "Про проведення перевірки відповідно до Закону України "Про очищення влади""

19 травня 2015, 09:57

СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ОДЕСИ

___________________________________________________________

Н А К А З

 

«19» травня 2015 року                  м.Одеса                                 9-з/п

 

Про проведення перевірки відповідно

до Закону України «Про очищення влади»

        

З метою реалізації Закону України «Про очищення влади», згідно з Порядком проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 року № 563 та Планом проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 року № 1025-р,

 

Н А К А З У Ю:

 

1.Визначити 2 червня 2015 року днем початку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» (далі – перевірка) до державних службовців Суворовського районного суду м.Одеси.

 

2.Визначити відповідальними особами за проведення перевірки консультантів суду, що займаються кадровою роботою у суді, Щасливу Ліну Олександрівну та Димура Аллу Вікторівну.

 

3.Відповідальним особам довести до відома державних службовців Суворовського районного суду м.Одеси текст цього наказу у день його видання.

 

4.Головному спеціалісту з інформаційних технологій Якимову Павлу Олександровичу розмістити текст цього наказу на офіційному веб-сайті Суворовського районного суду м.Одеси у день його видання.

 

5.Державним службовцям Суворовського районного суду м.Одеси в

10-денний строк з дня початку проведення перевірки подати консультантам, що займаються кадровою роботою у суді:

 

         1)у разі незастосування заборон, передбачених частиною третьою або четвертою статті 1 Закону:

 

-         власноручно написану заяву про проведення перевірки, передбаченої Законом, про те, що до неї не застосовуються, заборони, передбачені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону, про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо неї за формою згідно з додатком 1 до Порядку (в редакції постанови Кабінету Міністрів України ввід 25 березня 2015р. № 167);

 

-         копії сторінок громадянина України з даними про прізвище, ім’я та по батькові, видачу паспорту та місце реєстрації;

 

-         копію документа, що підтверджує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (сторінки паспорта громадянина України – для особи, яка через свої релігійні переконання відмовляється від прийняття реєстраційного номера облікової каркт платника податків  та повідомила про це відповідному контролюючому органу і має відповідну відмітку у паспорті громадянина України);

 

2) у разі застосування заборон, передбачених частиною третьою або четвертою статті 1 Закону:

 

-         власноручно написану заяву про те, що до такої особи застосовується, заборона, передбачена частиною третьою і четвертою статті 1 Закону, та про згоду на оприлюднення відомостей щодо неї за формою згідно з додатком 2 до Порядку (в редакції постанови Кабінету Міністрів України ввід 25 березня 2015р. № 167).

 

6.Консультантам Суворовського районного суду м.Одеси, що займаються кадровою роботою у суді, Щасливій Л.О. та Димура А.В. протягом трьох днів після одержання відповідної заяви забезпечувати розміщення на офіційному веб-сайті Суворовського районного суду м.Одеси інформації про початок проходження перевірки особи, копії її заяви та декларації (крім відомостей, що віднесені законом до інформації з обмеженим доступом).

 

7.Контроль за виконання цього наказу залишаю за собою.

 

 

Керівник апарату суду                                                               О.В.Іщенко