flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Громадські активісти порушують порядок в судді

19 квітня 2018, 16:54

               Громадські активісти порушують порядок в судді

19 квітня 2018 року приблизно о 12 годині до Суворовського районного судум.Одеси прибула група агресивно налаштованих громадських активістів, на чолі з Костянтином Цховребашвілі, Олександром Жирносенко, та іншими особами, вказані особи увірвалися до зали судових засідань №22, який розташований на другому поверсі, під час оголошення судового рішення суддею Суворовського районного судум. Одеси Шепітко І.Г.
Висловлювали на його адресу погрози та образливі слова, здійснювали психологічний тиск, при цьому фактично позбавили суддю можливості здійснювати правосуддя. На пропозицію працівників суду, охорони суду та наряду поліцейських, залишити приміщення суду відповідали відмовою.
На вхідних дверях зала судового засідання №22 та в приміщені зала, де перебував суддя, особи розкидали та наклеювали наклейки, що містили образливі та такі, що принижують авторитет судової влади написи, на фоні яких знімали відео.
Грубо порушуючи громадський порядок, з мотивів явної неповаги до суду.
Зазначені дії носили відверто провокаційний характер, мали на меті спровокувати співробітників суду до протиправних дій, чого допущено небуло.




Прес-служба суду