flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! Поширення у співробітників Суворовського районного суду м. Одеси лабораторно підтверджених діагнозів COVID-19.

24 листопада 2020, 14:31

 Повідомляємо, що у трьох працівників Суворовського районного суду м. Одеси підтверджено захворювання вірусом COVID-19, та ще чотири особи перебувають з підозрами на захворювання.

У зв’язку з чим,  в приміщені суду буде проведена дезінфекція всіх приміщень. 

Вживаються всі необхідні заходи щодо запобігання поширенню захворювання серед працівників.

з 25.11.2020 року по 27.11.2020 року припиняється розгляд справ у відкритих судових засіданнях за участю учасників судового процесу, крім окремої категорії кримінальних справ, справ про адміністративні правопорушення пов’язаних з корупцією, особливості провадження у яких встановлені нормами КПК України (обрання, продовження запобіжних заходів), цивільних справ про примусову госпіталізацію особи

Прийом вхідної кореспонденції та процесуальних документів, здійснюється на електронну пошту через офіційну електронну адресу  inbox@sv.od.court.gov.ua через підсистему «електронний суд», поштою, факсом та через спеціальну скриньку.

Рекомендуємо представникам сторін та іншим учасникам судового процесу, присутність яких у судовому засіданні не є обов’язковою, утриматись від участі у судових засіданнях, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів.

Бережіть себе та піклуйтесь про оточуючих.

Наказ