flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Філіппов Вадим Іванович

08 травня 2018, 12:25

Оголошення

про викликдо суду

Філіппов Вадим Іванович

Суворовськийрайонний суд м. Одеси, адреса: 65003, м. Одеса, вул. Чорноморськогокозацтва, 68, Email: inbox@sv.od.court.gov.ua (суддяШепітко І.Г., 2-ий поверх, зал судовихзасідань №22).

Судовезасіданняпризначене на 12 годину 30 хвилин21травня 2018 року в приміщенніСуворовськогорайонного суду м. Одеси.

Розглядається справа №523/4905/13-ц  за позовом Услистого Олександра Сергійовича до Відкритого акціонерного товариства «Одеський домобудівельний комбінат», Виконавчого комітету Одеської міської ради, Управління капітального будівництва Одеської міської ради, Левицької Любов Юріївни, Симон Валерії  Валеріївни, Созикіної Анжели Дмитрівни, Єгорової Софії Дмитрівни, Суворовської РА ОМР, Філіппова Вадима Івановича, третя особа: орган опіки та піклування Суворовської РА ОМР про визнання права приватної власності на нерухоме майно.

Філіппов Вадим Івановичвикликається в судовезасідання як відповідач, останнєвідомемісцепроживання: м. Оде6са, вул. Дніпропетровська дорога, 97, кв. 180.

Відповідачупропонується у строк до 21.05.2018 року надіслати:1)суду-відзив на позовнузаяву і письмові та електроннідокази(якіможливодоставити до суду), висновкиекспертів і заяви свідків, щопідтверджуютьзапереченняпроти позову; 2)позивачу, іншимвідповідачам, а такожтретім особам – копіювідзиву та доданих до ньогодокументів.

Відповідачзобов’язанийповідомити суд про причинисвоєї неявки. У разінеповідомлення суду про причини неявки вважається, щоучасникисудовогопроцесу не з’явилися в судовезасідання без поважних причин.

Учасники судового процесу та їхніпредставникиповиннідобросовіснокористуватисяпроцесуальними правами, зловживанняпроцесуальними правами не допускається. У випадкуневиконанняпроцесуальнихобов’язків, зловживанняпроцесуальними правами з урахуваннямконкретнихобставинсправи суд можепостановитиухвалу про стягнення з учасникасправи в дохід державного бюджету штрафу у сумі до від 0,3 до трьохрозмірівпрожитковогомінімуму для працездатнихосіб.

 

Суддя Суворовського                                                                 І.Г. Шепітко

районного суду м. Одеси