flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Романової Людмили Вікторівни

08 травня 2018, 12:26

Оголошення

про викликдо суду

Романової  Людмили  Вікторівни

Суворовськийрайонний суд м. Одеси, адреса: 65003, м. Одеса, вул. Чорноморськогокозацтва, 68, Email: inbox@sv.od.court.gov.ua (суддяШепітко І.Г., 2-ий поверх, зал судовихзасідань №22).

Судовезасіданняпризначене на 09 годину 30 хвилин15 травня 2018 року в приміщенніСуворовськогорайонного суду м. Одеси.

Розглядається справа №523/15463/17  за позовом ПАТ «Сбербанк» до РомановоїЛюдмилиВікторівни про стягненнязаборгованості.

Романова ЛюдмилаВікторівнавикликається в судовезасідання як відповідач, останнєвідомемісцепроживання: Херсонська обл., с. Любимівка, вул. Мелітопольська, б. 21.

Відповідачупропонується у строк до 15.05.2018 року надіслати:1)суду-відзив на позовнузаяву і письмові та електроннідокази(якіможливодоставити до суду), висновкиекспертів і заяви свідків, щопідтверджуютьзапереченняпроти позову; 2)позивачу, іншимвідповідачам, а такожтретім особам – копіювідзиву та доданих до ньогодокументів.

Відповідачзобов’язанийповідомити суд про причинисвоєї неявки. У разінеповідомлення суду про причини неявки вважається, щоучасникисудовогопроцесу не з’явилися в судовезасідання без поважних причин.

Учасники судового процесу та їхніпредставникиповиннідобросовіснокористуватисяпроцесуальними правами, зловживанняпроцесуальними правами не допускається. У випадкуневиконанняпроцесуальнихобов’язків, зловживанняпроцесуальними правами з урахуваннямконкретнихобставинсправи суд можепостановитиухвалу про стягнення з учасникасправи в дохід державного бюджету штрафу у сумі до від 0,3 до трьохрозмірівпрожитковогомінімуму для працездатнихосіб.

 

Суддя Суворовського                                                                 І.Г. Шепітко

районного суду м. Одеси