flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Фокін Микола Вікторович

08 травня 2018, 12:26

Оголошення

про викликдо суду

Фокін Микола Вікторович

Суворовськийрайонний суд м. Одеси, адреса: 65003, м. Одеса, вул. Чорноморськогокозацтва, 68, Email: inbox@sv.od.court.gov.ua (суддяШепітко І.Г., 2-ий поверх, зал судовихзасідань №22).

Судовезасіданняпризначене на 09 годину 30хвилин11 червня 2018 року в приміщенніСуворовськогорайонного суду м. Одеси.

Розглядається справа №523/10840/17  за позовом Іваніної Марії Романівни до Фокіна Миколи Вікторовича про розірвання шлюбу.

Фокін Микола Вікторович викликається в судове засідання як відповідач, останнє відоме місце проживання: м. Одеса, вул.. Заболотного, 18, кВ.93.

Відповдачу пропонується у строк до 11.06.2018 року надіслати:1)суду- відзив на позовну заяву і письмові та електронні докази(які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; 2)позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам – копію відзиву та доданих до нього документів.

Відповідачзобов’язанийповідомити суд про причинисвоєї неявки. У разінеповідомлення суду про причини неявки вважається, щоучасникисудовогопроцесу не з’явилися в судовезасідання без поважних причин.

Учасники судового процесу та їхніпредставникиповиннідобросовіснокористуватисяпроцесуальними правами, зловживанняпроцесуальними правами не допускається. У випадкуневиконанняпроцесуальнихобов’язків, зловживанняпроцесуальними правами з урахуваннямконкретнихобставинсправи суд можепостановитиухвалу про стягнення з учасникасправи в дохід державного бюджету штрафу у сумі до від 0,3 до трьохрозмірівпрожитковогомінімуму для працездатнихосіб.

 

Суддя Суворовського                                                                 І.Г. Шепітко

районного суду м. Одеси