flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Жбанкова Івана Павловича

14 травня 2018, 14:45

В И К Л И К   Д О   С У Д У

 

 

       Суворовський районний суд м. Одеси викликає в судове засідання в якості відповідача Жбанкова Івана Павловича по цивільній справі                      № 523/5676/18 за позовною заявою Ткаченко Юлії Миколаївни до Жбанкова Івана Павловича, Жбанкової Тетяни Іванівни, Кара, третя особа – Одеська універсальна біржа «Вітязь», про визнання договору купівлі-продажу дійсним.

Згідно довідки відділу адресно-довідкової роботи ГУ ДМС України в Одеській області, остання відома адреса реєстрації відповідача: Одеська обл., на даний час зареєстрованим по м. Одесі та Одеській області не значиться.

Судовий розгляд справи призначено на 16 липня 2018 року о 10.00 годині у приміщенні Суворовського районного суду м. Одеси, у залі судових засідань №16 (2-й поверх), розташованого по вулиці Чорноморського Козацтва, 68.

          До зазначеної дати надати відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву, всі письмові докази, що підтверджують заперечення проти позову. У разі неявки в судове засідання без поважних причин спір буде вирішено на підставі наявних матеріалів справи за відсутності відповідача.

 

 

 

Суддя Суворовського

районного суду м. Одеси                                                    В.В.Бузовський