flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Перезву Євдокію Пилипівнупо

28 серпня 2018, 11:19

Суворовський районний суд м.Одеси викликає в судове засідання в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - Перезву Євдокію Пилипівнупо цивільній справі №523/10965/17 (провадження №2/523/1502/18) за  за позовом Вдовиченка Віктора Вікторовича до Стасюка Володимира Борисовича про усунення перешкод в користуванні майном шляхом виселення, та зустрічні позовні вимоги Стасюка Володимира Борисовича до Вдовиченко Віктора Вікторовича, Дарієнко Надії Борисівни, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Четверта одеська державна нотаріальна контора, приватний нотаріус Одеського міського нотаріального округу Луняченко Нана Володимирівна, комунальне підприємство «Бюро технічної інвентаризації» Одеської міської ради про визнання права власності, усунення перешкод у здійсненні права користування та розпорядження майном, визнання недійсним договору дарування.

Проведення підготовчого судового засідання призначено на 01 жовтня 2018 року на 12.00 годин в приміщенні Суворовського районного суду м. Одеси за адресою: м. Одеса, вул. Чорноморського козацтва, буд. 68, зал судових засідань № 6 (2-й поверх).

Роз’яснити третій особі її право протягом п’ятнадцяти календарних днів з дня опублікування даного оголошення надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові докази, що підтверджують заперечення проти позову. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання третьою особою відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Про неможливість з’явитися в призначене підготовче судове засідання письмово повідомити суд. У разі неявки третьої особи в підготовче судове засідання без поважних на те причин спір буде вирішено на підставі наявних матеріалів справи за відсутності третьої особи.

  

 

Суддя Суворовського

районного суду м.Одеси                                                                            І.М. Мурманова