flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Ковальчука Ігоря Вікторовича

03 вересня 2018, 15:40

ОГОЛОШЕННЯ

ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

 

 

Суворовський районний суд м. Одеси викликає в підготовче засідання в якості відповідача Ковальчука Ігоря Вікторовича,по цивільній справі № 523/9682/18, провадження № 2/523/4005/18 за позовом Березовської Лілії Олегівни в своїх інтересах та інтересах малолітнього Березовського Данііла Дмитровича до Ковальчука Ігоря Вікторовича, Маслова Ролана Юрійовича, третя особа орган опіки та піклування Суворовської районної адміністрації Одеської міської ради, про визнання договору купівлі-продажу недійсним.

Відповідно до довідки відділу адресно-довідкової роботи ГУ ДМС України в Одеській області, Ковальчука Ігор Вікторович, 1967 року народження, зареєстрованим (знятим з реєстрації) по м. Одесі та Одеській області не значиться.

Проведення підготовчого засідання призначено на20вересня 2018 року на 10.00 годину, в приміщенні Суворовського районного суду м. Одеси за адресою: м. Одеса, вул. Чорноморського козацтва, буд. 68, зал судових засідань № 16 (2-й поверх).

До зазначеної дати надати відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву, всі письмові докази, що підтверджують заперечення проти позову. У разі неявки в судове засідання без поважних причин, спір буде вирішено на підставі наявних матеріалів справи за відсутності відповідача.

 

 

 

Суддя Суворовського

 районного суду м. Одеси                                                                  Бузовський В.В.