flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Сухушина Володимира Євгеновича

28 серпня 2018, 10:13

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик в судовезасіданнявідповідача

 

 

Суворовськийрайонний суд м.Одесивикликаєв підготовче судове засідання в якостівідповідачаСухушинаВолодимираЄвгеновичапоцивільній справі№523/7675/18 (провадження №2/523/3584/18) за позовомКолесніковичЛіліїМиколаївни до СухушинаВолодимираЄвгеновичапро визнання особи такою, щовтратила право користуванняжитлом.

Проведенняпідготовчогосудового засіданняпризначено на19вересня 2018 року на 15.00 годин в приміщенніСуворовського районного суду м. Одеси за адресою: м. Одеса, вул. Чорноморськогокозацтва, буд. 68, зал судовихзасідань № 6 (2-й поверх).

Роз’яснити відповідачу його право протягом п’ятнадцяти календарних днів з дня опублікування даного оголошення надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові докази, що підтверджують заперечення проти позову. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду копіявідзиву та доданих до ньогодокументівповинна бути надісланаіншимучасникамсправи. Уразіненаданнявідповідачемвідзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявнимиматеріалами.

Роз’яснитивідповідачуйого право пред’явитизустрічнийпозов у строк для поданнявідзиву.

Про неможливістьз’явитися в призначенепідготовче судовезасіданняписьмовоповідомити суд. У разі неявки відповідача в судовезасідання без поважних на те причин спір буде вирішено на підставінаявнихматеріалівсправи за відсутностівідповідача.

  

 

СуддяСуворовського

районного суду м.Одеси                                                                            І.М. Мурманова